Taxi Delft naar de TU Delft

Taxi Delft naar de TU Delft

Taxi Delft brengt mensen vanuit de regio Delft naar elke gewenste bestemming, ver weg of dichtbij. Zo kun je vanuit Delft naar de Technische Universiteit Delft gereden worden, maar is het ook mogelijk om vanuit de andere kant van het land naar TU Delft te gaan. De Universiteit in Delft is een plek waar voornamelijk studenten en zakenmensen komen. Taxi Delft brengt je graag naar de Technische Universiteit Delft of haalt je hier op. Reis op een comfortabele manier naar of van de universiteit voor een voordelig tarief. Reserveer eenvoudig en snel en er staat meteen een taxi klaar om je bij de Universiteit af te zetten of op te halen.

Taxi Delft voor studenten

Het zijn voornamelijk studenten die te vinden zijn op de Technische Universiteit Delft. Speciaal voor studenten heeft Taxi Delft een voordelig tarief om met de taxi te reizen. Zo krijgt een student tien procent korting op hun taxirit op vertoon van hun studentenkaart. Zo is de taxi ook voor studenten een aantrekkelijke manier om te reizen. Of je nu veel te laat bent voor je college of je vanuit je ouders naar de universiteit moet, een taxi is op zulke momenten heel handig. Taxi Delft brengt en haalt studenten graag op bij de Technische Universiteit Delft.

Taxi TU Delft

Taxi Delft voor zakenmensen

Ook zakenmensen moeten weleens voor zaken op de Technische Universiteit in Delft zijn. Ook voor de zakenmensen heeft Taxi Delft een speciale actie. Zo kunnen zakenmensen hun klanten vervoeren met de taxi’s van Taxi Delft, zonder dat deze mensen zich zorgen hoeven te maken om de kosten. Jij krijgt voorafgaand aan de taxirit een prijsopgave met de berekende korting en krijgt achteraf de factuur gestuurd. Op die manier voorkom je dat deze zakenmensen zelf moeten betalen en zorg je voor een plezierige en comfortabele rit.

BEL: 015 20 24 666