Taxidiensten

De taxidiensten van Taxi Delft

Als je een taxi nodig hebt in de buurt van Delft of de regio dan kun je terecht bij Taxi Delft. Je krijgt bij Taxi Delft waar voor je geld, omdat je altijd verzekerd bent van een comfortabele en veilige rit. Het bedrijf werkt met ervaren en professionele taxichauffeurs, die ook nog eens klantvriendelijk zijn. Daarnaast kun je tegen een scherpe prijs overal in de regio naartoe gebracht en gehaald worden. Als je 24 uur van tevoren reserveert, krijg je ook nog eens korting. Verder krijgen studenten ook nog eens 10 procent korting op hun rit bij vertoon van hun studentenpas. Een rit van goede kwaliteit voor een voordelige prijs.

Rijden en ophalen in regio Delft

De taxi’s rijden en halen vanuit de hele regio Delft. Hieronder vallen Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en het Westland. Als je woonachtig bent in een van deze regio’s dan komt Taxi Delft je ophalen om je vervolgens naar elke gewenste bestemming te brengen, waaronder de luchthavens: Schiphol Amsterdam, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Aachen Airport, Antwerpen Airport en Brussels Airport. Ga naar je gewenste bestemming op een veilige en comfortabele manier. Verder biedt Taxi Delft de mogelijkheid tot zakelijk vervoer of zorgvervoer.

Altijd bereikbaar

Taxi Delft is 24 uur per dag bereikbaar op elke dag van de week. Het is dus altijd mogelijk om een taxi te reserveren en de chauffeurs staan ook nog eens binnen 15 minuten voor je deur. Je reserveert makkelijk en snel via de telefoon op BEL: 015 20 24 666, Whatsapp, de mail of het reserveringsformulier. Dus als je snel een taxi wilt in de regio Delft dan weet je zeker dat je bij taxi Delft goed zit.

Taxi Delft