Taxi Ypenburg

Heeft u acuut een taxi in Ypenburg nodig en wilt u zeker niet te veel betalen? Bel dan nu 015 20 24 666. Taxi Delft staat voor u klaar met de beste taxi’s in Ypenburg. U weet bij ons altijd van tevoren wat u betaalt en bent verzekerd van een schone en comfortabele taxi. Uiteraard regelen we ook het vervoer voor groepen en zakelijke klanten. Uw partners worden gewoon vervoerd, zonder gedoe – en u krijgt achteraf de factuur toegestuurd. Daarnaast zijn we voor het optimale gemak gewoon dag en nacht te bereiken via de mail, WhatsApp en uiteraard ook telefonisch. Waar mogen we u ophalen met de taxi?

Taxibedrijf Delft

Onze taxi in Ypenburg – zoals wij ook vervoerd willen worden

Nare ervaringen met taxi’s in Ypenburg? U bent niet de enige. Vieze auto’s, achteraf hoge kosten of onbeleefde chauffeurs. Dat komt u niet tegen bij Taxi Delft. Wij vervoeren onze klanten zoals wij ook vervoerd zouden willen worden. Concreet betekent dit heldere afspraken, beleefde chauffeurs en de volledige aandacht voor service. Zo zorgen we altijd voor schone en comfortabele auto’s en helpen we u graag met uw bagage. Ook wanneer u bijvoorbeeld naar het vliegveld moet en eigenlijk iets te veel meegenomen heeft. Dat gebeurt ons namelijk allemaal weleens.

Taxi van Ypenburg naar Schiphol of Rotterdam Airport nodig? Bij ons bent u voordelig uit!

Laat ons direct een prijsvoorstel doen

Wilt u weten wat de rit met de taxi van Ypenburg naar uw bestemming kost, inclusief alle mogelijke kortingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we u kunnen verrassen met onze scherpe tarieven. Bel nu nog naar 015 20 24 666 of mail naar klantenservice@taxidelft.nl. Liever een appje sturen? Geen enkel probleem: via de website stuurt u ons direct een bericht op WhatsApp. We zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden uiteraard.