Ophaalservice

De ophaalservice van Taxi Delft

Bij het reserveren van een taxi vraag je je weleens af of de taxi je weet te vinden en vraag je je af of hij wel op tijd gaat zijn. Die gedachten malen nog steeds door je hoofd wanneer je een taxi hebt gereserveerd en op de taxi staat te wachten. Je kijkt continu op je telefoon of horloge, terwijl je weet dat dit geen invloed zal hebben op je taxi. Bij Taxi Delft staat er altijd binnen 15 minuten een taxi voor je klaar en weet je zeker dat je taxi bij het juiste adres staat. Door te reserveren bij Taxi Delft kun je ontspannen en ben je gegarandeerd van een comfortabele en veilige rit.

Taxi Delft ophaalservice

Binnen 15 minuten een taxi voor je deur

Je reserveert makkelijk online via het reserveringsformulier of via de telefoon, Whatsapp of door te mailen. Binnen één minuut heb je gereserveerd. Als je van tevoren boekt dan kun je het gewenste tijdstip invullen en zal de chauffeur op dat tijdstip voor je klaar staan. Als je op het moment zelf belt dan weet je dat er binnen 15 minuten een taxi voor je deur staat. Taxi Delft maakt duidelijke afspraken, waardoor je niet voor nare verrassingen komt te staan. Of je nu naar of van Delft komt dan ben je bij Taxi Delft aan het goede adres.

Service met een gouden randje

Als je haast hebt, veel bagage bij je hebt en zekerheid wil over de prijzen dan is Taxi Delft de juiste aanbieder. Als je 24 uur of langer van tevoren een taxi boekt dan krijg je korting en kun je dit inzien op de prijsopgaaf. Daarnaast krijgen studenten 10 procent korting op vertoon van hun studentenpas en is het mogelijk om achteraf de factuur te betalen als het gaat om zakelijk vervoer. Dat is service met een gouden randje.