Klantenservice

Klantenservice

Taxibedrijf Taxi Delft biedt taxidiensten aan vanuit Delft en omgeving en van luchthavens terug naar Delft. Het bedrijf zorgt voor een veilige, comfortabele rit met vriendelijke chauffeurs. Reserveer meer dan 24 uur van tevoren een taxirit en je reist voor een vaste lage prijs. Het is ook mogelijk om ter plekke een taxi te reserveren, waarbij je meteen de actuele ritprijs te horen krijgt. Verder biedt Taxi Delft ook de mogelijkheid om achteraf een factuur te sturen voor zakelijke doeleinden, zodat zakelijke partners niet met de kosten komen te zitten. Allerlei garanties, die worden gewaarborgd. Dit staat duidelijk vermeldt op de website, maar bij vragen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Taxi Delft.

Mogelijkheden om contact op te nemen

Bij vragen of onduidelijkheden is het mogelijk om contact op te nemen met Taxi Delft. Dit kan door een appje te sturen via Whatsapp of door te bellen naar het bedrijf op 015-2024666. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@taxidelft.nl of het formulier op onze website in te vullen. Ook kun je langskomen bij ons bedrijf in Delft, die zich bevindt aan Markt 1, 2611GP. De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, waardoor je je vragen op elk gewenst moment kunt stellen.

Alle informatie op de website

Op de website staat alle informatie, dus bekijk ook eerst de website voordat je contact opneemt met de klantenservice. Als je een taxi wil reserveren dan kun je dit ook heel makkelijk online doen door naar reserveren te gaan en de benodigde gegevens in te vullen. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen via de bovengenoemde mogelijkheden.

Taxi Delft klantenservice 24/7 bereikbaar
WhatsApp chat