Zorgvervoer

Niet alle taxibedrijven mogen zomaar zorgvervoer aanbieden. Het is een specialistische taak om zorgvervoer uit te voeren en die taak kunt u met gerust hart aan ons overlaten. Heeft u direct zorgvervoer nodig en wilt u rekenen op een comfortabele rit met een chauffeur die u direct helpt indien nodig? Dan belt u nu naar 015 20 24 666. Wilt u een vergoeding van de zorgverzekeraar voor de rit die u over een week nodig heeft? Vraag dan eerst toestemming aan bij de zorgverzekeraar zodat u zeker een vergoeding krijgt. Kunt u dit niet meer op tijd regelen, dan kunt u rekenen op de aantrekkelijke tarieven die wij van Taxi Delft hanteren voor al onze ritten. Ook wanneer het gaat om zorgvervoer.

Taxibedrijf Delft

Zorgvervoer met alle service en duidelijke prijzen

Wanneer u zorgvervoer geregeld moet hebben, dan wilt u zo min mogelijk onzekerheden. U wilt zeker weten dat u kunt rekenen op de taxi en de chauffeur. Daarnaast wilt u niet in paniek raken bij het zien van de prijs aan het einde van de rit. Dit begrijpen we als geen ander. Daarom ziet u bij ons altijd van tevoren wat de rit gaat kosten. Al onze chauffeurs zijn vakmensen die u helpen bij het instappen en uitstappen. Zeker wanneer het gaat om zorgvervoer, want dat lopen we graag nog net even iets harder om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Regel uw zorgvervoer vandaag nog

Weet u nu al wanneer u het zorgvervoer nodig heeft? Boek dan vandaag nog uw vervoer bij Taxi Delft. Bel direct naar 015 20 24 666 of mail naar klantenservice@taxidelft.nl voor meer informatie of een directe boeking. Ook kunt u ons een WhatsApp berichtje sturen. Wilt u vergoeding van uw zorgverzekeraar? Vul dan eerst het aanvraagformulier in voordat u het zorgvervoer boekt aangezien u goedkeuring nodig heeft.