Pinnen in de taxi

Pinnen bij Taxi Delft

Met de taxi van A naar B rijden is de meest fijne manier van reizen. Je hoeft zelf niet op te letten tijdens het rijden en je hebt ook niet het gedoe van het openbaar vervoer. Je hoeft niet op vaste tijden te reizen, je hebt altijd alle ruimte en je hebt altijd een zitplaats. Taxi Delft brengt je vanuit de regio Delft naar elke gewenste bestemming en je wordt altijd voor de deur afgezet. Reserveren doe je eenvoudig online, per mail, per telefoon of via Whatsapp en ook betalen kun je op de manier doen die jij wil.

Betaal met je pinpas of je creditcard

Het is vervelend om met de taxi te rijden en de meter op te zien lopen en te zweten omdat je niet zeker weet of je genoeg contant geld bij je hebt. Als de meter dan te ver opliep had je een groot probleem omdat je dat niet kon betalen of je werd eerder afgezet en moest nog een stuk lopen om uiteindelijk op je bestemming te komen. Dat is bij Taxi Delft verleden tijd. Als je 24 uur van tevoren reserveert dan krijg je van tevoren een prijsopgave met daarin al korting verwerkt. Je weet dus meteen hoe duur je uit bent. Daarnaast heb je geen gedoe meer met contant geld, want je kan bij Taxi Delft ook met je pinpas of je creditcard betalen. Dus als je niet genoeg contant geld hebt, betaal je eenvoudig met je pas.

Pin betalen Taxi Delft pinnen

Eenvoudig reserveren

Taxi Delft maakt een taxi reserveren heel eenvoudig. Je reserveert je taxi al binnen een minuut en als je 24 uur van tevoren reserveert krijg je een prijsopgave met een korting hierin verwerkt. Je kan 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi bestellen. Daarnaast is het betalen ook veel eenvoudiger geworden, doordat je bij Taxi Delft kan kiezen hoe je wil betalen: met je creditcard, je pinpas of met contant geld.

BEL: 015 20 24 666