Taxi Delfgauw

Heeft u een taxi in Delfgauw nodig of moet u juist naar Delfgauw toe? Dan staat Taxi Delft 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij zijn de beste keuze wanneer u transparante prijzen wilt, die u vooraf al weet wanneer u de taxi reserveert. Tal van kortingen liggen op u te wachten, maar bovenal een comfortabele rit in een goedverzorgde auto met een vriendelijke chauffeur. Heeft u met spoed een taxi in Delfgauw nodig? Bel dan eerst even naar 015 20 24 666. We beantwoorden de telefoon elk uur van de dag.

Taxibedrijf Delft

Taxi in Delfgauw – de beste prijskwaliteitverhouding

Wij begrijpen dat u niet zomaar in een taxi in Delfgauw wilt stappen. En u wilt al helemaal niet achteraf verrast worden door een prijs die u helemaal niet wilt betalen. Daarom doet Taxi Delft het net even iets anders. Reserveert u 24 uur van tevoren een taxi in Delfgauw, dan krijgt u direct de prijs te zien, inclusief alle mogelijke kortingen zoals studentenkorting. Ook wanneer u nu een taxi in Delfgauw nodig hebt, zorgen we ervoor dat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Wij zorgen ervoor dat alle auto’s zo comfortabel mogelijk zijn en bieden taxibussen in Delfgauw aan wanneer u meer dan vier personen vervoerd wilt hebben.

Wist u dat wij ook taxivervoer van Delfgauw naar Schiphol en Rotterdam Airport verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Zelfs voor zakelijk vervoer

Ook voor zakelijke klanten verzorgen we met hoge regelmaat het vervoer. U kunt uw partners of klanten van of naar Delfgauw laten vervoeren, zonder dat zij de rekening krijgen. Die bezorgen we in overleg bij u. Die kan direct de boekhouding in uiteraard. Wilt u vandaag nog, zakelijk of privé, uw taxi in Delfgauw bespreken? Stuur dan een WhatsAppberichtje of bel ons direct op 015 20 24 666. U kunt ook mailen naar klantenservice@taxidelft.nl uiteraard.