Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bij Taxi Delft is er ook de mogelijkheid tot zakelijk vervoer. Bedrijven rondom Delft hebben met regelmaat zakelijk vervoer nodig en Taxi Delft helpt hen daar graag bij. Of je nu voor internationale gasten of klanten uit Nederland vervoer nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Bij Taxi Delft krijg je de beste service, gericht op het belang van de klant. Het bedrijf wil hun klanten een prettige ervaring geven en dat is bij onze taxibedrijf zeker mogelijk. Reserveer daarom zonder gedoe zakelijk vervoer op maat. Voor zowel groepen als individuen.

Prettige en comfortabele ritten voor jouw cliënten

Als bedrijf wil je dat je cliënten een zo prettig mogelijke ervaring hebben, zodat ze een goed gevoel krijgen over je bedrijf. Mensen die op een slechte manier behandeld worden of waarbij ze te lang moeten wachten op een taxi, komen met een slecht gevoel op hun bestemming. Deze ervaring vertaalt zich naar jouw bedrijf, waardoor ze ook een slecht gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Daarom is goed zakelijk vervoer erg belangrijk. Bij Taxi Delft krijgt iedereen een comfortabele en prettige rit, waarbij jouw zakelijke partners niets hoeven te betalen.

Reserveren en kosten

Als je bij Taxi Delft zakelijk vervoer boekt dan bespreek je vooraf de kosten en krijg je achteraf de factuur met de vooraf besproken kosten. De zakelijke partners hoeven hier niet mee lastig gevallen te worden, alleen Taxi Delft en jij hebben hier weet van. Boek zakelijk vervoer door te bellen, te Whatsappen of te mailen naar Taxi Delft. Het bedrijf maakt een prijsopgave op maat en past het vervoer aan naar de wensen van jouw klanten.

Taxi delft zakelijk vervoer