Tarieven

Tarieven van Taxi Delft

Een taxirit is een makkelijke en comfortabele manier van reizen. Veel fijner en vaak ook veel sneller dan met het openbaar vervoer te gaan. Maar het tarief van je rit is vaak een belangrijke afweging om de keuze te maken tussen reizen met een taxi of het openbaar vervoer. Daarom biedt Taxi Delft niet alleen een goede service en kwaliteit bij elke rit, maar zorgt het ook voor scherpe prijzen voor alle klanten die goedkoop met de taxi naar bestemming willen. Op die manier weet je dat je nooit teveel betaalt. Geniet daarom van een veilige, betrouwbare, comfortabele en vooral ook een voordelige manier van reizen met een taxirit van Taxi Delft.

Goedkoopste taxibedrijf Delft

Vaste lage prijzen

Bij Taxi Delft kun je met een vaste lage prijs naar bijvoorbeeld Schiphol in Amsterdam. Een rit vanuit de regio Delft naar het vliegveld of van het vliegveld terug naar huis in de omgeving van Delft kost je 85,- euro. Het maakt hierbij niet uit of je met 1, 2, 3 of 4 personen bent. Dus als je met vier personen reist ben je nog goedkoper uit dan wanneer je met het openbaar vervoer reist. Naar Rotterdam The Hague Airport met Taxi Delft kost een rit 35 euro. Beide tarieven gelden bij een reservering van 24 uur of langer van tevoren. Als je direct een taxi nodig hebt dan kun je bellen en krijg je de actuele ritprijs te horen. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Factuur en korting

Als je een chauffeur nodig hebt of zakelijk naar een bestemming moet dan krijg je bij Taxi Delft na de taxirit een factuur, zodat zakelijke cliënten niet hoeven te betalen. Daarnaast krijgen studenten bij Taxi Delft een vaste korting van 10 procent op hun ritprijs op vertoning van hun studentenkaart. Verder is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen voor je rit. De tarieven voor een taxivervoer op de meter zijn wettelijk vastgesteld vanuit de overheid.

 
goedkoop taxi delft