Taxi Delft nodig?

Bent u op zoek naar een taxi in Delft en omgeving? Dan is Taxi Delft de beste keuze! Goedkope tarieven, een prijsopgave vooraf en uiteraard alle service die u wenst van een taxi in Delft. Wij hanteren vaste tarieven van en naar verschillende vliegvelden, bieden bussen aan voor het vervoer tot maximaal acht personen en binnen 1 minuut heeft u de taxi geboekt. Wilt u direct boeken en heeft u haast om naar uw bestemming te komen, bel dan nu alvast naar 015 20 24 666! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Taxibedrijf Delft

Taxi Delft: zoals wij ook vervoerd willen worden

Hoe vaak bent u in een taxi gestapt zonder het exacte tarief te weten en telde u tijdens de rit nog snel het geld in uw portemonnee? En hoe vaak is het gebeurd dat u op een onbeleefde manier behandeld werd door de chauffeur of het taxibedrijf? Bij Taxi Delft doen we er alles aan om te laten zien dat een taxibedrijf dienstverlening aanbiedt. Concreet betekent dit duidelijke afspraken, klantvriendelijke chauffeurs en ritten waar u geen nare herinneringen aan overhoudt. U wilt van of naar Delft komen, dan regelen wij dit – op de manier waarop wij ook vervoerd en behandeld willen worden. Logisch toch?

Service met een gouden randje

Wilt u snel vervoerd worden, heeft u veel bagage of wilt u precies weten welke prijzen we hanteren en bent u op zoek naar korting? In alle gevallen is Taxi Delft de juiste aanbieder. Boekt u 24 uur van tevoren een taxi, dan krijgt u korting die direct op de prijsopgaaf vermeld staat. Studenten krijgen ook nog eens 10% korting bij het tonen van hun studentenpas. En in alle gevallen is Taxi Delft binnen 15 minuten bij u en helpen we u uiteraard bij het inladen van alle bagage.

Verrassingen krijgt u niet, want u kunt altijd het tarief zien of vragen: daar zijn we bijzonder open in. De enige mogelijke verrassing is dat onze auto’s voorzien zijn van al het comfort dat onze klanten eisen. En terecht! Want u wilt natuurlijk wel op een comfortabele, prettige en leuke manier naar uw bestemming vervoerd worden.

Kan ik als zakelijke klant ook bij Taxi Delft terecht?

Uiteraard vervoeren wij ook met hoge regelmaat zakelijke klanten. Bent u een zakelijke klant en geeft u dit van tevoren aan, dan zorgen wij ervoor dat u een correcte factuur krijgt. Heeft u vervoer nodig van of naar Delft voor uw zakelijke partners of klanten? Geen zorgen: uw klanten hoeven niet bij ons af te rekenen. Wij sturen u een factuur met het afgesproken bedrag, dat u direct naar uw administratie door kunt zetten. Makkelijker wordt het niet!

Duidelijk, comfortabel én gemakkelijk!

Taxi Delft staat voor transparantie, comfort en eenvoud. Zo kunt u bij ons contant betalen of afrekenen met pin of creditcard. We hebben de tarieven van veel standaardritten gewoon voor u klaarliggen en denken graag met u mee. Ook wanneer er vervoer geregeld moet worden voor zakenpartners of een grotere groep mensen die naar een bepaalde locatie gebracht moet worden. Bij Taxi Delft bent u aan het juiste adres voor al uw ritten in de regio van Delft. Dus ook richting Schiphol of andere gebieden!

Wilt u meer weten of juist direct een afspraak maken? U kunt online uw taxi reserveren. Via de website kunt u ons ook een WhatsAppbericht sturen. Wilt u liever gewoon bellen, belt u dan naar 015 20 24 666. Hier kunt u een taxi reserveren of direct bestellen, zodat wij binnen vijftien minuten met een glimlach bij u voor de deur staan met een schone, comfortabele en betaalbare taxi voor uw rit!