Studentenkorting

Studentenkorting is nooit verkeerd. Als student heeft u immers al genoeg kosten. Alleen het studeren kost al handen vol met geld en bent u net op uzelf gaan wonen, dan lopen de kosten helemaal op. Daarom helpt Taxi Delft studenten graag verder met studentenkorting. Boekt u een taxi via 015 20 24 666 dan zorgen wij ervoor dat u 10% korting krijgt op de reis op vertoon van uw studentenpas. Zo wordt het net wat makkelijker om veilig thuis te komen, of naar dat ene feestje dat buiten Delft gehouden wordt en waar geen openbaar vervoer heen rijdt. We zijn dag en nacht bereikbaar, net als u waarschijnlijk.

Taxibedrijf Delft

Reizen met studentenkorting

Studeren is af en toe hard werk, maar het zijn niet alleen maar boeken en theorie. Er komt ook praktijk bij kijken en dat is lang niet altijd om de deur. Uitstapjes met de studentenvereniging of studiebezoekjes worden niet altijd geregeld door de school of universiteit zelf. Bij ons kunt u daarom busjes regelen voor het vervoer van groepen. Ook hierbij geldt de studentenkorting. Boekt u in het voren voor een grotere groep, dan zorgen wij ervoor dat het een gezellige, veilige en vooral betaalbare reis wordt. Want ook zonder de studentenkorting zijn de tarieven van Taxi Delft al bijzonder aantrekkelijk. En voor studenten hebben we het nog wat aantrekkelijker gemaakt.

Direct boeken is zeker korting

Heeft u een taxi nodig voor een aantal personen of juist een groep? Of moet het vanuit de vereniging geregeld worden met een correcte factuur voor de administratie? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bel direct naar 015 20 24 666 of mail naar klantenservice@taxidelft.nl en geef direct aan dat wij studentenkorting voor de taxi moeten regelen, zodat je geen euro te veel betaalt! Ook kan je een Whatsapp berichtje sturen.