Taxi reserveren

Taxi reserveren

Een taxi reserveren doe je gemakkelijk en snel bij Taxi Delft. Het taxibedrijf staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. Dus wanneer je ook een taxi nodig hebt, Taxi Delft heeft altijd een voor je klaar staan. Of je nu heel vroeg naar het vliegveld moet om je vliegtuig te halen of als je na het stappen op een comfortabele manier naar je huis toe wilt.

Taxi boeken taxi delft

Reserveer online of via de telefoon

Je kunt je taxi bij Taxi Delft gemakkelijk online reserveren via de website. Vul je gegevens in en druk op reserveer. Het is daarnaast ook mogelijk om te bellen op onze telefoonnummer: 015-2024666 en op die manier een taxi te reserveren. Als je niet van tevoren weet hoe laat je opgehaald wil worden dan is het ook mogelijk om op het moment zelf te bellen. De taxichauffeurs van Taxi Delft zijn binnen tien minuten bij je, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je taxi.

Voordelig tarief

Taxi Delft hanteert de meest voordelige tarieven, zodat je zeker weet dat je niet te duur uit bent. Studenten hebben het niet altijd breed, maar hebben soms wel een taxi nodig om ze weg te brengen of op te halen. Daarom krijgen studenten bij Taxi Delft tien procent korting op hun taxirit bij vertoon van hun studentenkaart. Zo kunnen ook studenten op een comfortabele en veilige manier reizen. Daarnaast reizen klanten van Taxi Delft op een voordelige manier van en naar luchthavens. Zo betaal je voor een taxirit van en naar The Hague Airport voor een vaste prijs van 35 euro. Naar luchthaven Schiphol in Amsterdam kun je al tot vier personen heen voor de vaste prijs van 85,- euro en van 4 tot 8 personen komt er enkel een toeslag van 14,- euro bij.

Taxi reserveren taxi delft