Zakelijk vervoer

Rond Delft zitten veel bedrijven die met regelmaat zakelijk vervoer nodig hebben. Dat kan voor internationale gasten zijn of gewoon klanten uit Nederland. Deze bedrijven kiezen steevast voor Taxi Delft, omdat wij de beste service verlenen en denken vanuit het belang van de klant. En dat bent u. Wij begrijpen als geen ander dat u de klanten een prettige ervaring wilt geven, zodat zij met een goed gevoel van of naar uw onderneming komen. De kosten blijven gewoon onder ons: u krijgt de factuur met de kosten die we vooraf overeengekomen zijn. Geen gedoe, maar gewoon zakelijk vervoer op maat – ook voor groepen. Bel direct naar 015 20 24 666 om uw zakelijk vervoer vandaag nog te regelen. Wij zijn – net als u – gewoon dag en nacht bereikbaar.

Taxibedrijf Delft

Het belang van goed zakelijk vervoer

Mensen die op een slechte manier vervoerd worden, lang moeten wachten of een schofterige chauffeur treffen, komen met een naar gevoel bij u aan of komen thuis met een nare smaak in de mond. Dit zijn mensen die geen bestellingen plaatsen en die niet kiezen voor een samenwerking. Het wordt heel anders wanneer u goed zakelijk vervoer regelt voor deze mensen. De ervaring wordt een stuk beter, waardoor zij veel eerder met u in zee zullen gaan. Wij zorgen ervoor dat de rit comfortabel en prettig is, en dat er geen cent afgerekend hoeft te worden. Dat regelen we namelijk gewoon met u, met een factuur die direct de boekhouding in kan. Wel zo prettig, want u wilt gewoon ondernemen.

Direct het vervoer voor uw zakelijke klanten regelen

Zakelijk vervoer nodig, nu of in de toekomst? Bel ons op 015 20 24 666 of mail naar klantenservice@taxidelft.nl. Wij helpen u graag verder met een prijsopgave op maat en vervoer aangepast naar de wensen van uw klanten. U kunt ook een WhatsApp berichtje naar ons sturen.

WhatsApp chat