Uber taxi Delft

Uber taxi

Als je op zoek bent naar een uber taxi in de regio Delft dan helpt Taxi Delft je graag om je naar je gewenste bestemming te brengen. Je kan worden opgehaald in Delfgauw, Ypenburg, Delft-Zuid, Den Hoorn, Rijswijk, Schipluiden, De Lier of Het Westland en wordt naar elke gewenste bestemming gebracht. Of je nou op vakantie wil en naar een van de luchthavens toe moet of een dagje weg wil ergens in Nederland. Het kan natuurlijk ook zijn dat je op familiebezoek wil of een belangrijke vergadering hebt aan de andere kant van het land. Taxi Delft brengt je graag vanuit de regio Delft naar je bestemming toe. Reserveren is mogelijk binnen een minuut en er staat altijd binnen 15 minuten een taxi voor je klaar.

Taxi voor elke gelegenheid

Als je in de omgeving van Delft uit eten gaat of naar een uitgaansgelegenheid wil dan kun je met de speciale horeca taxi van uber Taxi Delft. Op die manier heb jij altijd een BOB en hoef je de drankjes niet te laten staan. Of ga met de Schiphol taxi en ga met een voordelig tarief naar Schiphol in Amsterdam. Geen gedoe met bagage en drukte en je wordt voor de deur afgezet. Belangrijke klanten kan je vervoeren met ons zakelijk vervoer, waarbij je achteraf de factuur ontvangt zodat je klanten hier niets van hoeven te weten. Er is ook een mogelijkheid tot zorgvervoer of een taxi bus als je tot acht personen reist.

Uber taxi Delft

Eenvoudig reserveren en betalen

Je reserveert eenvoudig een taxi bij Taxi Delft door te mailen, te appen, te bellen of het reserveringsformulier op de website in te vullen. Dit kan op elk gewenst moment, omdat het bedrijf 24 uur per dag geopend is, zeven dagen per week. Ook betalen is simpel, doordat je zowel met pin, creditcard of contact kan betalen. Bij zakelijk vervoer krijg je achteraf een factuur thuis gestuurd.

BEL: 015 20 24 666