Taxibus Delft

De taxi bus van Taxi Delft

Als je vanuit of binnen Delft en omstreken wil reizen dan staat Taxi Delft voor je klaar. Ook als je met een grote groep ergens naartoe wil, kan dat bij Taxi Delft. Taxicentrale Delft heeft namelijk een taxi bus voor je klaar staan waar acht personen mee vervoerd kunnen worden. Als je met een grotere groep gaat dan is het uiteraard ook mogelijk om meerdere taxi bussen in te zetten om de groep op een veilige en comfortabele manier te vervoeren. Je kan de kosten onderling verdelen, zodat je voor een voordelig tarief kan reizen. Of je nu met je familie of vrienden reist, met de taxi bus van Taxi Delft rijd je naar elke gewenste bestemming.

Taxibus Delft taxi vervoer

Met vrienden of familie in de taxibus

Heb je bijvoorbeeld een feestje in Delft of wil je met je vriendengroep uit Delft en omgeving naar een groot evenement in de buurt of ver weg? Dan wil je graag zonder gedoe met z’n allen op tijd op dat feest komen. Met het openbaar vervoer duurt vaak langer en is het ook moeilijk om elkaar te vinden in een grote trein met veel wagons. Met de taxi bus van Taxi Delft reis je niet alleen comfortabeler, maar is het ook veel gezelliger om met je hele vriendengroep samen te reizen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je met vrienden of familie naar het vliegveld moet. Ook dan is het fijn om de taxi bus te nemen. Je stopt je bagage in de achterbak en reist zonder gedoe naar het vliegveld. Of misschien ga je op bedrijfsuitje met je collega’s en willen jullie graag vanaf jullie kantoor in Delft naar de locatie toe. Ook dan biedt de taxi bus van Delft uitkomst.

Reizen met grote groepen

Reserveer je taxi bus makkelijk online, per mail, per telefoon of per Whatsapp en je taxi bus haalt je op waar jij dat wil. Je betaalt eenvoudig met je pinpas, creditcard of met contant geld en je kan de kosten met zijn allen delen, zodat je taxirit nog voordeliger wordt. Dus ook als je met een grote groep reist, brengt Taxi Delft je graag naar je gewenste bestemming.

BEL: 015 20 24 666