Taxi naar Schiphol

Taxi Delft Schiphol

Als je met de taxi naar Schiphol moet dan rijdt Taxi Delft je hier vanuit de regio Delft op een prettige manier naar toe. Het taxibedrijf rijdt vanuit Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en het Westland naar elke gewenste bestemming, waaronder vliegveld Schiphol in Amsterdam. Op vakantie gaan kan heel stressvol zijn en je wil graag ruim van tevoren op het vliegveld zijn om je bagage in te checken en door de douane heen te gaan. Daarom brengen klantvriendelijke en professionele taxichauffeurs van Taxi Delft je snel en op een comfortabele manier naar het vliegveld toe.

Schiphol taxi Delft

Speciale tarieven naar Schiphol

Speciaal voor reizigers die naar het vliegveld in Amsterdam moeten, heeft het taxibedrijf een voordelig tarief voor een taxirit. Zo betaal je slechts 85 euro voor een rit vanuit Delft en omgeving naar Schiphol als je 24 uur van tevoren reserveert. Je bagage kan in de achterbak, jij kan zelf ontspannen achterin en je wordt snel voor de deur afgezet, zodat je kan beginnen aan je reis. Ook reizen met een grotere groep kan voordelig bij Taxi Delft. Je kan voor een groep van 4 tot en met 8 personen namelijk een taxi bus reserveren, die je voor 99,- euro vanuit Delft en omstreken naar het vliegveld brengt als je 24 uur van tevoren reserveert. Zo ben je zowel met een kleine als grotere groep voordelig uit als je naar het vliegveld moet. Ook in de taxi bus is genoeg ruimte voor alle bagage en zijn comfortabele zitplekken voor iedereen.

Schiphol taxi Delft reserveren

Reserveer je taxi of taxi bus 24 uur van tevoren door op de website van Taxi Delft het reserveringsformulier in te vullen, te mailen, te bellen of een Whatsapp bericht te sturen. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en reserveren kan eenvoudig binnen één minuut. Zo weet je zeker dat je op tijd aankomt op het vliegveld en kan je vakantie stemming aan. Boek je Schiphol taxi vandaag nog!

Bel.
015-2024666

Reserveren:
info@taxidelft.nl

Taxibedrijf Delft Schiphol