Taxi Ikea

Als je spullen nodig hebt om je nieuwe huis mee in te richten of gewoon op zoek bent naar bijvoorbeeld een boekenkast voor een voordelig tarief dan denk je meteen aan Ikea Delft. Taxi Delft haalt je op vanuit de regio Delft en brengt je op een comfortabele manier naar de Ikea in Delft. Vanuit Delft, Delftgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag- Ypenburg en het Westland ben je snel bij de Ikea in Delft aan de Olof Palmestraat 1, 2616 LN Delft, en kan je beginnen aan je speurtocht naar leuke meubels of accessoires voor je woning. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats, want Taxi Delft zet je voor de ingang af en rijdt weer verder. Zo kan jij beginnen met shoppen.

Taxi Ikea Delft

Reserveer eenvoudig je rit van/naar Ikea

Of je nou spontaan besluit om naar de Ikea in Delft te gaan tijdens je vrije dag of dat je dit uitje ver van tevoren hebt gepland, bij Taxi Delft is het mogelijk om de taxi van tevoren te reserveren maar kan je dit ook ter plekke doen. Als je er achter komt dat je snel iets nodig hebt van de Ikea dan reserveer je eenvoudig binnen één minuut een taxi om je hier naartoe te brengen. Reserveer via het formulier op de website, via de telefoon, via Whatsapp of via de mail en er staat binnen 10 minuten een klantvriendelijke en professionele taxichauffeur voor je klaar om je naar de Ikea in Delft te brengen. Laat je voor de ingang afzetten, zodat je snel kan kopen wat je nodig hebt en laat je ook weer ophalen, zodat je ook snel weer thuis bent.

Ikea Taxi Delft

Betaal met pinpas, creditcard of contant geld

Taxi Delft brengt je vanuit Delft en regio 015 naar elke gewenste bestemming binnen en buiten de regio, dus ook naar Ikea in Delft. Met Taxi Delft ben je snel bij de Ikea, zodat je kan genieten van je dagje uit of snel kan kopen wat je nodig hebt. Het betalen doe je eenvoudig met het door jou gewenste betaalmiddel. Of je nu liever betaalt met pinpas, creditcard of contant geld.