Taxi Delft naar station Leiden

Taxi naar station Leiden Centraal

Als je met de trein wil reizen dan brengt Taxi Delft je graag naar het station. Stel je moet naar station Leiden Centraal om verder door te reizen naar de andere kant van het land of misschien wel om verder te reizen naar het buitenland dan is het fijn om daar op een comfortabele manier naartoe te reizen. station Leiden Centraal is vanuit regio Delft nog tussen de 20 en 30 minuten rijden, dus dat doe je niet zomaar op de fiets. Je auto achterlaten op het station is ook geen optie en met het openbaar vervoer is vaak veel gedoe. Voorkom dit en reserveer een taxi van Taxi Delft om je naar station Leiden Centraal te brengen.

Taxi Delft naar Leiden centraal station

Je reis comfortabel beginnen

Vanuit station Leiden Centraal kun je alle kanten op. Zo kun je naar Groningen, Lelystad, Alphen aan de Rijn, Vlissingen, Utrecht en Den Haag om maar een paar locaties te noemen. Het is ook mogelijk om op doorreis te gaan en de grens over te gaan voor een leuk dagje uit in Bremen, Berlijn of misschien wil je wel naar Brussel of Parijs. In dat geval reis je met bagage en is het altijd maar de vraag of er in het openbaar vervoer plek is voor je bagage en kan het voorkomen dat je de hele weg moet staan. Voorkom dit en begin je reis goed door een taxi bij Taxi Delft te reserveren en wordt pal voor station Leiden Centraal afgezet.

Reis comfortabel (met bagage)

Reserveer je taxi 24 uur van tevoren om van een voordelig tarief te profiteren of reserveer binnen één minuut en je taxi staat binnen 15 minuten voor je deur. Je kan contant betalen, maar het is ook mogelijk om met je creditcard of je pinpas je taxirit af te rekenen. Je eventuele bagage kan in de kofferbak en jij kan alleen of met anderen op een comfortabele manier reizen.

BEL: 015 20 24 666
Taxi Delft naar Leiden station