Taxi Delft naar Dordrecht

Taxi Delft naar Dordrecht

Vanaf de regio Delft ben je in ongeveer 40 minuten in de vijfde gemeente van de provincie Zuid-Holland. Dordrecht is Nederlands oudste stad en zeer geschikt voor een dagje weg. Taxi Delft brengt je zonder gedoe op een veilige en comfortabele manier naar elke gewenste plek in Dordrecht. Je noemt waar je jouw dagje weg in Dordrecht wil beginnen en je wordt door de professionele en klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Delft op de door jouw gewenste plek afgezet. Reserveer makkelijk een taxi en geniet binnen no time van de talloze monumenten en musea die Dordrecht rijk is.

Taxi Delft naar Dordrecht

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Cultuurliefhebbers zijn bij Dordrecht helemaal aan het juiste adres. Loop langs de mooie Grote Kerk en bekijk de grote schilderijencollectie in het Dordrechts Museum. Ook kun je vanaf de monumentale Groothoofdspoort een mooi uitzicht op de kruising van de rivieren. Bekijk het van dichtbij en ga voor een rondvaart door de historische binnenhavens. Doe een wandeling door Dordrecht om alle bezienswaardigheden te zien met het ‘Rondje Dordt’. Volg de bordjes van deze wandeling om alles te kunnen zien. Eindig de dag met een shopsessie om vervolgens te eindigen op een van de horecapleinen. Ga voor een drankje op het terras op het Scheffersplein, het Statenplein of het Groothoofd om de dag te beklinken.

Reserveer je taxi en geniet van een dagje Dordrecht

Dit mooie dagje uit in Dordrecht ligt op slechts 40 minuten van de regio Delft en Taxi Delft brengt je hier graag naartoe. Reserveer binnen een minuut je taxi om naar Dordrecht te reizen en er staat binnen 15 minuten een taxi voor je klaar om je hier naartoe te brengen. Als je dag al langer gepland staat dan kun je ook 24 uur van tevoren een taxi reserveren om zo te profiteren van een voordelig tarief. Reserveer je taxi bij Taxi Delft en geniet van je dagje uit in Dordrecht.

BEL: 015 20 24 666
Pinnen in de taxi Delft