Taxibedrijf Delft

Als je op zoek bent naar een taxibedrijf in Delft en regio 015 dan staat Taxi Delft voor je klaar om je naar elke gewenste locatie binnen én buiten Delft en omstreken te brengen. Dit bedrijf rijdt vanuit en haalt op vanaf Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en het Westland. Het is mogelijk om van tevoren te reserveren, maar het is ook mogelijk om ter plekke een taxi te boeken. Reserveren doe je al binnen één minuut en de taxi staat dan binnen 10 minuten voor je deur om je weg te brengen.

Taxibedrijf Delft

Naar elke gewenste bestemming

Het taxibedrijf uit Delft brengt je naar elke gewenste bestemming. Of je nou op vakantie gaat en vanaf Schiphol in Amsterdam of je reis op Maastricht Aachen Airport begint. Met de taxi rijd je hier comfortabel en stressvrij naartoe, zodat je jouw vakantie goed begint. Taxi Delft kent scherpe tarieven als het gaat om ritten naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je een dagje weg wil naar een van de vele leuke steden in Nederland of iemand ophaalt vanaf het treinstation in Den Haag of Groningen. Taxi Delft brengt je snel naar de plek van bestemming met klantvriendelijke en professionele taxichauffeurs.

Taxibedrijf

Reserveringsmogelijkheden

Bij Taxi Delft heb je speciale taxi’s die je naar het vliegveld brengen of naar horeca gelegenheden zodat je altijd een bewust onbeschonken bestuurder hebt. Maar ook andere bestemmingen zijn mogelijk. Geef het aan bij je reservering, die mogelijk is via de telefoon, per mail, via Whatsapp of via het reserveringsformulier op de website. Laat je ophalen en betaal eenvoudig achteraf met je pinpas, je creditcard of contant. Als je kiest voor zakelijk vervoer dan krijg je achteraf de factuur voor je klanten thuis gestuurd. Bekijk of vraag naar alle mogelijkheden bij Taxi Delft.

015-20 24 666