Taxi Delft naar Rotterdam

Taxi Delft naar Rotterdam

Van Delft naar Rotterdam kan heel snel als je de snelste manier van reizen maar weet. Je bent al in Rotterdam in 12 tot 20 minuten als je met de auto gaat. Het openbaar vervoer doet er een stuk langer over. Dus als je in Delft woont en Rotterdam wil bezoeken dan is een taxirit van Taxi Delft ideaal. Je bent er heel snel en je hoeft ’s avonds bij het eten je drankje niet te laten staan. Een dagje uit naar Rotterdam is heel dichtbij als je met de taxi gaat. Maar ook als je naar het vliegveld in Rotterdam moet is een taxirit ideaal. Geen gedoe met je koffers, want ze kunnen allemaal in de kofferbak.

Taxi Delft naar Rotterdam

Dagje uit naar Rotterdam

Als je een dagje uit wil dan is Rotterdam een goede bestemming om naartoe te gaan. Met de taxi ben je er binnen een halfuur. Bezoek de markthal met veel leuke kraampjes, ga lekker shoppen in de binnenstad, bekijk de Erasmusbrug en eindig de avond met een lekker diner in een van de vele restaurants. Bestel je taxi terug naar huis binnen een minuut en binnen 10 minuten staat de taxi voor je klaar om je naar huis te brengen. Ga nagenieten in de auto en voor je het weet sta je alweer voor je eigen voordeur. Betaal makkelijk contant, met pin of creditcard en je hebt een zorgeloos uitje gehad met veilig en comfortabel vervoer.

Voordelig naar Rotterdam The Hague Airport

Als je naar het vliegveld in Rotterdam moet dan heeft Taxi Delft een voordelige deal voor je. Je betaalt namelijk een vaste lage prijs van 35 euro als je de taxi 24 uur van tevoren reserveert. Dit geldt tot vier personen, dus je kunt ook nog eens de kosten verdelen onder meerdere personen. Zo houd je geld over om leuke souvenirs te kopen of om nog een extra drankje te kopen in het restaurant.

BEL: 015 20 24 666
WhatsApp chat