Taxi naar Maassilo Rotterdam

Taxi Delft naar Maassilo in Rotterdam

Als je naar een zakelijk evenement toe moet, een zaal hebt afgehuurd of naar een dance evenement gaat dan is de kans groot dat je naar de Maassilo in Rotterdam moet. Met Taxi Delft ben je vanuit Delft ongeveer een halfuur onderweg om bij de Maassilo in Rotterdam te komen. Je zit niet met de vaste tijden van het openbaar vervoer en voorkomt ook dat je geen parkeerplek hebt of dat de bus of trein vol zit, omdat iedereen die naar hetzelfde evenement toe gaat, ook met het openbaar vervoer reist. Je reist op een comfortabele manier naar je evenement of vergadering en je wordt voor de deur afgezet.

Taxi Delft

Met de taxi bus naar Maassilo Rotterdam

Als je naar een groot evenement gaat in de Maassilo in Rotterdam dan is de kans groot dat jij daar naartoe gaat met een groep. Als je met het openbaar vervoer gaat dan is de kans aanwezig dat niet iedereen van je groep in de bus past of dat je in ieder geval niet met zijn allen bij elkaar kan zitten. Bij Taxi Delft is er voor dit soort gelegenheden de taxi bus. Met deze bus vervoert Taxi Delft acht personen vanuit Delft naar de Maassilo in Rotterdam. Als je met meer personen bent dan is het ook mogelijk om meerdere taxi bussen te reserveren of naast de taxi bus een gewone taxi te bestellen. Je reserveert deze taxi bus eenvoudig op de website van Taxi Delft, door te bellen, te mailen of een appje te sturen via Whatsapp. Je wordt voor de deur opgehaald en vlak voor de Maassilo in Rotterdam weer afgezet.

Taxi Delft naar Maassilo

Vergadering in Maassilo Rotterdam

Als je zakenpartners hebt die naar Maassilo in Rotterdam moeten zijn voor bijvoorbeeld een event dan brengt Taxi Delft deze klanten hier naartoe. Je reserveert de taxi en krijgt de factuur achteraf opgestuurd, zodat je klanten niet zelf hoeven te betalen. Zo zorg je ervoor dat ze een plezierige rit hebben en een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf.

BEL: 015 20 24 666
WhatsApp chat