Nacht Taxi

Nacht taxi Delft

In de regio Delft heb je genoeg mooie plekken om lekker uit eten te gaan of je te storten op het nachtleven. Naderhand is de meest eenvoudige en veiligste manier om thuis te komen om een taxi te reserveren bij Taxi Delft. Zelf rijden is geen optie meer en na een avondje stappen wil je het liefst zo snel en makkelijk mogelijk thuis komen om meteen je bed in te duiken. Gelukkig is Taxi Delft 24 uur per dag, 7 dagen per week open, zodat het ook mogelijk is om ’s nachts een taxi te reserveren. Het boeken kost slechts één minuut en is weinig moeite, zodat je ook na een paar drankjes nog een taxi kan reserveren. Zo rijd je veilig en comfortabel na een nachtje stappen naar huis.

Voor de deur afgezet

Door een taxi te reserveren bij Taxi Delft hoef je ook geen discussie te voeren over wie de BOB is en daardoor niet kan drinken die avond. Dus of je nu naar een theater, café, restaurant of uitgaansgelegenheid in de regio Delft wil, Taxi Delft verzorgt je taxirit van en naar huis. Of je nu naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg of het Westland wil, de klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Delft brengen je hier graag naartoe. Zo voorkom je dat je na 1 drankje al moet passen, omdat je nog naar huis moet rijden. De taxi staat voor je klaar en zet je voor de deur van het theater, café, restaurant of de discotheek af.

Nacht taxi Delft

Groepsvervoer

Als je uit eten gaat of een avondje naar een café of theater gaat dan is de kans aanwezig dat je met een grote groep heengaat. Bij Taxi Delft kun je in dat soort gevallen de taxi bus huren, zodat je ook met een groep tot 8 personen comfortabel en veilig van en naar huis kan reizen. Dit scheelt brandstof en je hebt maar één chauffeur nodig, waardoor je voor een voordelig tarief kan reizen. Betalen doe je eenvoudig met je pinpas, je creditcard of met contant geld, zodat je je ook daar niet druk om hoeft te maken tijdens je avondje uit.