Groepsvervoer

Als je naar een groot evenement gaat, zoals een concert, een festival of een musical dan wil je graag een taxi reserveren om hier naartoe te gaan. Maar in een taxi is niet altijd genoeg ruimte om met een hele grote groep heen te gaan en met meerdere taxi’s heen gaan, kan duur uitpakken. Om geld en moeite te besparen is het bij Taxi Delft daarom mogelijk om met een groep te reizen met acht personen. Met de Taxi Bus kan je met acht personen gezellig samen naar dat concert, festival of musical en heb je maar een taxichauffeur nodig om jou weg te brengen. Dat is gezelliger én voordeliger.

De Taxi Bus

Of je nou met 5, 6, 7 of 8 personen gaat, in de Taxi Bus past het. Zelfs als je met familie of vrienden met de taxi naar het vliegveld gebracht wil worden en je ook nog eens allemaal bagage met je mee draagt. In de Taxi Bus is genoeg ruimte voor acht personen, inclusief alle bagage. Je rijdt op een comfortabele manier, doordat alle busjes zijn voorzien van verwarming en airconditioning. Zo blijft het warm in de winter en lekker koel in de zomer. Door de Taxi Bus te reserveren bespaar je op de brandstofkosten en heb je maar een taxichauffeur nodig, waardoor het een stuk voordelig is dan met meerdere personentaxi’s heen te gaan.

groepsvervoer taxi Delft

Met acht personen op pad

Dus als je met een grote groep vrienden of familie op pad gaat dan biedt de Taxi Bus van Taxi Delft uitkomst. De professionele, klantvriendelijke en betrouwbare taxichauffeurs van Taxi Delft halen je op vanuit Delft, Delftgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en het Westland en brengen je naar elke gewenste bestemming, binnen én buiten de regio. Dus als jij met acht personen of minder naar bijvoorbeeld het vliegveld of een groot evenement wil dan ben je bij Taxi Delft aan het goede adres. Reserveer binnen één minuut en reis comfortabel met z’n allen naar de juiste bestemming.

015-20 24 666
Taxi groepsvervoer
WhatsApp chat