Goedkoop taxi bij Taxi Delft

Goedkoop een taxi bij Taxi Delft

Met de taxi van A naar B rijden is een fijne en comfortabele manier om te reizen, daarom biedt Taxi Delft voordelige taxiritten aan vanuit en binnen regio 015 Delft naar elke gewenste bestemming. Ook met een grote groep reizen kan bij Taxi Delft op een voordelige en comfortabele manier met de taxi bus met ruimte tot 8 personen. Voorkom dat je op een slecht humeur aankomt op je bestemming en laat de professionele en klantvriendelijke taxichauffeurs van Taxi Delft je met een goed humeur afzetten. Bij Taxi Delft reis je goedkoop, comfortabel én veilig.

Goedkope tarieven

Bij Taxi Delft gelden voordelige tarieven, waarbij je korting krijgt als je 24 uur van tevoren reserveert. Ook voor studenten heeft Taxi Delft een voordelig tarief. Zij krijgen namelijk 10 procent korting op hun taxirit bij vertoon van hun studentenkaart. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog een aantal voordelige vaste prijzen naar de luchthavens. Zo betaal je een vaste lage prijs als je 24 uur of eerder je taxi reserveert. Je betaalt tot vier personen 79 euro voor een taxi van regio Delft naar Schiphol in Amsterdam, 35 euro voor een taxi naar Rotterdam The Hague Airport en 199 euro naar Eindhoven Airport. Als je dit deelt met meerdere personen dan ben je dus heel goedkoop uit.

Goedkoop taxi

Voordelig en comfortabel onderweg

Daarnaast kun je ook zakelijk vervoer regelen, waarbij je achteraf betaalt. Je krijgt een factuur met daarin de korting verwerkt. Zo hoeven klanten niets te betalen en komt de factuur altijd bij jou terecht. Bij Taxi Delft betaal je makkelijk met contant geld, pin of creditcard. Dus ga voordelig op weg en kom uitgerust met een goed humeur aan op je bestemming.